Ljudje me poznajo pod mnogo imeni. Nekateri mi pravijo inspiracijska pisateljica in učiteljica meditacije . Drugi so me okronali za avtorico duhovnih in življenjskih knjižnih uspešnic. Mediji so si sposodili prav vse te nazive in jim pridali še enega: duhovna motivatorka.

Hvaležna sem za vsako besedo, ki sem jo od kogar koli prejela v življenju. Vsaka se mi je zasidrala globoko v srce in bila zaslužna za vse, kar lahko danes delim z ljudmi. Na svoji poti, ki se je dotaknila toliko ljudi, sem slišala toliko zgodb. Tako posebnih, tako edinstvenih. Vsaka prinaša sporočilo. In vse, kar lahko berete tisti, ki ste dobrodošli na moji spletni strani in v moji meditacijski družini, je plod … da, tako je. Moje zgodbe.

Moja zgodba je zgodba od vrtoglavega vrtiljaka do tistega občutka, kjer lahko prisežeš, da te božajo angelska krila. Kot otrok sem se srečala z dualnostjo sveta, ki mi je okopala tudi življenje. Na eni strani popolna ljubezen skrbne mame in na drugi očeta, ki me ni zmogel ljubiti, kot sem si želela. Nežnost v srcu otroka, ki je ljubil živali in glasbo, je ob življenjskih preizkušnjah kmalu potihnila. Čeprav me je ljubeča mama ves čas podpirala, določene bolečine svojemu otroku, torej meni, ni mogla prihraniti. In tako sem zajadrala v številne preizkuse življenja (od težkih spominov na zgodnje otroštvo, do prvega poskusa samomora pri petnajstih letih, propadlih zvez in fizičnih poškodb), ki so me krivili, podpirali in me navsezadnje spodbudili, da se vprašam, kdo resnično sem. V nekem določenem obdobju nisem vedela, kdo sem. Krivila sem življenje, sebe, druge, izražala bes in agresijo. Zdelo se mi je, da mi vse to pripada. In mi tudi je. Bilo je moje. Kaj pa je počelo mojemu življenju, je bila … tako, ja, druga zgodba.

In v življenjskem ringu sem nazadnje, že skoraj nemočna, v hudih finančnih težavah, z mislijo, ali mi je življenje namenilo lakoto in strah pred tem, kaj mi prinaša prihodnost, obležala pod zadnjim udarcem, ko je fizični vir ljubezni preprosto usahnil. Mama, ki se je tako trudila, da bi mi držala glavo nad gladino razburkanega morja, se je spopadla z rakom in se po agoniji, ki jo je prinašala bolezen, odločila, da zapusti ta svet. Prepričana sem, da s težkim srcem. V komi je odprtih oči čakala sedemnajst ur na moje besede, da lahko dobi krila in poleti. Najtežje, ki sem jih kdaj koli izgovorila. Z njenim odhodom sem umirala tudi jaz. Med štirimi stenami, ki so kričale name, da me sovražijo, sem že drugič poskušala zaustaviti dihanje, da bi lahko končno potihnila zverinska bolečina, a tudi takratni poskus je preprečil splet »čudežev«. Nevidni glas je izrekel: »Tako zelo te ljubimo. Bi lahko začela znova?«

Jasno je bilo, da nekdo, nekaj želi, da živim. Zarenčala sem na višjo silo oziroma na kakor koli ji že ljudje rečejo: »Prav! Pa naj bo tako. Ampak vi, Nebesa, angeli, Bog, kar koli že ste, vedite, da je meni vseeno, delajte, kar vam drago! Jaz bom vsemu, kar mi bo prišlo na pot, rekla samo »prav«! In tako je tudi bilo. Jokaj. Prav. Meditiraj. Prav. Izlij dušo na papir. Prav. Meditiraj zopet. Prav. Zapiši si vse te meditacije. Prav. Poslušaj v meditaciji. Prav. Sedaj pa te meditacijske dotike predaj drugim ljudem. Prav.

Moja zgodba je s svetlobno hitrostjo osvojila srca trpečih, ki so v meni videli upanje, da bodo zmogli tudi oni. In res je. So zmogli. Zmorete. Sem dokaz, da srce, ki ljubi, zmore tudi živeti. In kako sem premagala te sence življenja?

Že kar nekaj let je torej od tega, ko me je objemala bolečina in, ko je moje srce zbadalo trnje. Ko so solze puščale sledi na mojem utrujenem obrazu, me je vedno našla ona …, ali pa sem jo mogoče poklicala jaz. Njo. Meditacijo. Prosila sem, da me drži v naročju, ko se mi je zdelo, da padam. In ni me izpustila. Izdrla je tisto trnje v mojem srcu. Obrisala je moje solze. Bila je in še vedno je, kot nevidni, a hkrati čuteči veter … Tisti, ki odpihne staro, tisti, ki razbremeni in tisti, ki na svojih krilih prinese sporočila vesolja. In tistega čudežnega dne je ta veter prišepnil, da so tudi zunaj ljudje, podobni meni … Tisti, ki iščejo mir, tolažbo ali sporočila življenja.

Zakaj mi zaupati in se pridružiti meditacijski družini?

K meni je prineslo tvoj glas. In nastala je čudežna ljubezen, ki jo najdeš v tem našem svetu tukaj. Pridruži se ji … meditaciji, ki te kliče. Meditacije ljubezni za prav vse, kar potrebuješ. Ustvarjene le zate. Vsaka izmed njih nosi unikaten dotik … Dotik, ki boža. Dotik, ki govori. Vse meditacije na portalu sem doživela tudi sama in spremenile so mi življenje. Sedaj to darilo delim s teboj. Postala sem mednarodno certificirana učiteljica meditacije in tako združila meditacijske energije, ki me vodijo, z znanjem, ki podpira dragoceno izkušnjo za vse, ki mi zaupajo.

Moji dosežki

 • ustanoviteljica portala www.potovanjeduse.si, kjer najdete številne tečaje in izobraževanja
 • preko 50 intervjujev in raznih predstavitev mojega dela v največjih tv, radijskih in časopisnih hišah
 • ustanoviteljica enega največjih duhovnih centrov Slovenije, Duhovnega ateljeja Potovanje duše
 • izpolnjeni največji literarni dogodki, ki so tako drugačni, da o njih poročajo številne medijske hiše
 • 6-kratni bestseller in vse knjige na seznamu najbolj izposojenih knjig Slovenije
 • avtorica portala meditacija.si
 • več kot 30.000 sledilcev na facebooku (Duhovni atelje Potovanje duše)
 • avtorski tečaji in izobraževanja

Diplome in certifikati

 • mednarodna diploma iz meditacije, Anglija
 • diploma iz duhovnega treninga z Nealom Donaldom Walschem
 • diploma svetovalca ob žalovanju, Anglija
 • diploma angelske terapije (Charles Virtues)
 • diploma napredne angelske terapije (Charles Virtue)
 • praktik Atlantean Healing metode (Birkan Tore)
 • napredni praktik Atlantean Healing metode (Birkan Tore)
 • diploma modernega oraklja (angelska terapija, meditacija, readingi Birkan Tore)
 • opravljena 4.stopnja Avatar treninga starodavnih duhovnih znanosti (Kristos Tsompanelis)

Kontakt

Vprašate nas lahko karkoli, z veseljem bomo odgovorili!

Ime in priimek (*)

Email (*)

Naslov

Sporočilo (*)